снимка БулфотоЧовекът, заплашил шефа на Народното събрание, вече се сдоби 

...
снимка БулфотоЧовекът, заплашил шефа на Народното събрание, вече се сдоби 
Коментари Харесай

Човекът, заплашил Ива Митева с убийство, се сдоби и с обвинение

снимка Булфото

Човекът, заплашил шефа на Народното събрание, към този момент се сдоби  с обвнинение, откакто през вчерашния ден бе задържан.  В ареста той направил признания, а по-рано през днешния ден прокуратурата изиска мярка непрекъснат арест за арестувания, съобщи Нова тв.

Става дума за 26-годишния Любомир Яков. Миналата година той е получил условна присъда за това, че е подал подправен сигнал за сложено взривно устройство на автогарата в Пловдив. Отново там през 2019 година е осъществил друга незаконна скица посредством крадене на подправени профили в интернет и искане на пари.

Софийската районна прокуратура още през вчерашния ден се самосезира по случая.

Заплахата към Ива Митева беше отправена с имейл, изпратен до Министерството на правораздаването на 2-ри септември вечерта. Все още на арестувания не са повдигнати обвинявания. Очаква се това да се случи до края на днешния ден, а в понеделник съдът ще заседава по мярката му за неотклонение.

Ива Митева не счита, че защитата й би трябвало да се ускори, само че призна, че се опасява за околните и детето си.

Арестът на мъжа, заплашил с ликвидиране Ива Митева, е осъществен в Стара Загора. Именно пред локалните криминалисти мъжът е направил признания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР